Burası ne Norveç ne de İsveç! Harika manzarasıyla görenleri büyülüyor, burası Türkiye!

Burası ne Norveç ne de İsveç! Harika manzarasıyla görenleri büyülüyor, burası Türkiye!

Kar yağışının ardından manzarasının güzelliğini katladı! İzleyenlerin başını döndüren o manzara Norveç’i hatırlatıyor! Ama burası ne Norveç ne de İsveç! Harika manzarasıyla görenleri büyülüyor, burası Türkiye...

Kar yağışının ardından ortaya çıkan manzara izleyenleri kendinden geçirdi. Bolu’da kar yağışının ardından beyazlarla kaplanan manzaraya güneş doğunca ortaya çıkan manzara kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

KARLARLA KAPLI ÇAM AĞAÇLARI EŞSİZ MANZARA SUNUYOR

resim-2023-12-28-174803344.png

Geçtiğimiz hafta Bolu'nun yüksek kesimlerine etkili olan kar yağışı, bölgenin doğal güzelliklerine beyaz bir örtü kazandırdı. Aladağlar, Sarıalan Yaylası ve Köroğlu Dağları, kar yağışının ardından büyüleyici bir manzaraya büründü. Havadan çekilen muhteşem görüntüler, karlarla kaplı çam ağaçları ve gün batımının uyumuyla adeta bir tabloyu andırıyor.

Gün batımında çekilen görüntülerde, çam ağaçları üzerinde biriken kar taneleri, eşsiz bir manzara sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN