Burası Türkiye’nin İtalya’sı! Ne Muğla ne İzmir… Ruslar akın akın geliyor, çok ucuz ve doğa harikası

Burası Türkiye’nin İtalya’sı! Ne Muğla ne İzmir… Ruslar akın akın geliyor, çok ucuz ve doğa harikası

İlber Ortaylı’nın ‘Türkiye’nin İtalya’sı’ dediği o kasaba turist akınına uğruyor. Eşsiz doğası ve tarihi yapısı sizi resmen İtalya’ya götürüyor. Burası İzmir ya da Muğla değil. Özellikle yılın ilk aylarında Ruslar akın akın bu kasabaya geldi..

Karabük’ün tarihi kenti Safranbolu, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alarak ünlü tarihçi İlber Ortaylı tarafından “Türkiye’nin İtalya’sı” olarak nitelendirmişti. Ruslar ise bu kasabayı görmek için kafile kafile geliyorlar.

img-3601.jpeg

EŞSİZ GÜZELLİĞİ HAYRAN BIRAKTIRIYOR

Safranbolu’nun eşsiz güzelliği yerli ve yabancı turistleri tarihi ve kültürel bir yolculuğa çıkartıyor.

img-3603.jpeg

Rus turistlerin ilgisini çeken Safranbolu, Osmanlı mimarisinin büyüleyici örneklerini sunarak açık hava müzesi olarak anılıyor.

img-3602.jpeg

RUSLAR ANTALYA’YI BIRAKTI SAFRANBOLU’YA AKIN EDİYOR

Yılın ilk turist kafilesi olan Ruslar, Safranbolu’yu ziyaret ederek Türk kahvesi ve tatlılarının lezzetini deneyimleyip ve şehrin tarihi dokusunu keşfetmeye devam ediyor.

Safranbolu, her ziyaretçisine unutulmaz bir tarih ve kültür yolculuğu vaat ederken, Türkiye’nin turizm haritasındaki önemli yerini ise koruyor .

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN