Buraya gitmek yalnızca bir otobüse bakıyor! Doğanın resim çizdiği adres! Herkesin mutlaka görmesi gerek

Buraya gitmek yalnızca bir otobüse bakıyor! Doğanın resim çizdiği adres! Herkesin mutlaka görmesi gerek

Gezip dolaşmak isteyen kişiler farklı rota arayışlarına devam ediyor. Buraya gitmek yalnızca bir otobüse bakıyor. Kalemle çizilmiş gibi muhteşem bu yerleri görmeyen pişman olacak. Türkiye'den otobüse atlayan soluğu orada alıyor. İşte herkesin mutlaka görmesi gereken şehirler…

Tatil için Türkiye'den farklı bir yer arayanlar yalnızca tek otobüs ile bu muhteşem kentlere ulaşım sağlıyor. Otobüste ulaşabileceğiniz en yakın ve en dikkat çekici şehirler tek tek sıralandı. İşte herkesin mutlaka görmesi gereken şehirler…

selanik.jpg

Selanik, Yunanistan

Türkiye'den yalnızca bir otobüs ile ulaşım sağlayabileceğiniz en yakın ve dikkat çekici şehirler arasında yer alan Selanik hem tarih hem de kültürel zenginlik kokuyor. Lezzetli yemeklerinin yanı sıra canlı gece hayatı ve etkileyici mimarinin adresi de yine Selanik oluyor. Beyaz Kule, Aristoteles Meydanı ve Rotunda’yı görmeden dönmek istemeyeceksiniz.

sofya.jpg

Sofya, Bulgaristan

Türkiye'ye komşu olan Bulgaristan Başkent Sofya ile resmen büyüleyici bir güzellik sunuyor. Otobüsle kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz bu harika şehir birçok tarihi medeniyete de ev sahiplik yaptı.

prag-1.jpg

Prag, Çek Cumhuriyeti

Orta Avrupa'daki en önemli kentler arasında yer alan Prag otobüsle ulaşım sağlanabilen oldukça popüler bir gezi rotasıdır. Masal şehri olarak da anılan bu kent gotik mimarisi ve tarihi kaleleri ile resmen herkesi büyülüyor.

budapeste.jpg

Budapeşte, Macaristan

Tuna Nehri'nin kıyısında mükemmel bir tatil adresi olan Budapeşte, Türkiye'den tek otobüs ile ulaşım sağlanabilecek kentler arasında yer alıyor. Tarihi köprülerinin yanı sıra barok mimarisi ile de ünlenen Budapeşte gece hayatı ve kültürel etkinlikleriyle de biliniyor.

viyana.jpg

Viyana, Avusturya

Klasik müziğin vazgeçilmez adresi Viyana, buram buram romantizm kokuyor. Saraylar, müzeler, kafeler ile bilinen Viyana, sanat ve kültür meraklıları içinde kaçınılmaz bir adres oluyor.

batum.jpg

Batum, Gürcistan

Türkiye'nin kuzeydoğusunda bulunan Gürcistan, Türkiye'den en çok turist alan ülkeler arasında yer alıyor. Doğal güzellikleri barındıran Gürcistan canlı atmosferi ve tarihi yapılarıyla da merak uyandırıyor. Birçok farklı lezzeti tadına bakabileceğiniz bu kentte birbirinden farklı yapılarda dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN