Bursa, Antalya, Muğla’ya ‘dikkat’ uyarısı geçildi… Dağdan indiler, sitelere patır kütür girmeye çalışıyorlar

Bursa, Antalya, Muğla’ya ‘dikkat’ uyarısı geçildi… Dağdan indiler, sitelere patır kütür girmeye çalışıyorlar

Bursa, Antalya, Muğla’ya ‘dikkat’ uyarısı geçildi… Dağdan indiler, sitelere patır kütür girmeye çalışıyorlar.Daha önce Antalya'da yerleşime inen domuzlar şimdi de Bursa'da ortaya çıktı. Yiyecek aramak için sitelerin içine girmeye başlayan domuzlar bölgede yaşayan vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşayan vatandaşlar dün gece saatlerinde korku dolu anlar yaşadı. Geçtiğimiz günlerde Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'nde görülen domuzlar bu kez de Bursa'nın Gemlik ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde ortaya çıktı. Çevre sakinleri yaşanan durum nedeniyle korku dolu anlar yaşadı.

Son olarak Antalya Konyaaltı'nda görülen ve büyük bir paniğe neden olan dağdan inen domuzlar bu kez Bursa'da görüldü. Karınlarını doyurmak için apartman ve site çevrelerinde gezinen domuz sürüsü, vatandaşlara zor anlar yaşattı.

VATANDAŞLARI TEDİRGİN ETTİ

Özellikle zeytinlik alana sınır olan Belde sitesi civarında görülen domuzlar sürü halinde apartmanların yakınlarına kadar gelerek vatandaşları tedirgin etti.

1-003.jpg

Açık olan site kapılarından içeri de giren domuzlar bir süre çevredeki evsel atıkları yedikten sonra bölgeden ayrıldı. Çevrede yaşayan vatandaşlar evlerinin balkonlarından her gece gelen domuzların görüntüsü çekerken, bazıları de ses çıkartarak domuzları evlerden uzaklaştırmaya çalıştı.

Yetkililerin söz konusu bu duruma çözüm bulmasını isteyen bölge sakinleri, domuzların ve yavrularının çocuklara ve yetişkinlere zarar vermesinden korktuklarını bu nedenle de tedirgin olduklarını açıkladı.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN