Bursa, Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Kocaelililer uykunuz kaçacak! Yağmur gece bir anda bastıracak

Bursa, Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Kocaelililer uykunuz kaçacak! Yağmur gece bir anda bastıracak

Marmara Bölgesi'nde, son zamanlarda kuraklıkla mücadele eden İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Bursa gibi önemli şehirler için beklenen haber nihayet geldi...

Türkiye genelinde etkili olan sıcak ve kurak hava dalgasının ardından, Marmara Bölgesi'nde yaşayan vatandaşlar için müjdeli bir haber paylaşıldı. Uzun süredir yağışın hasretini çeken bölgedeki vatandaşlar, bu yağışla birlikte rahat bir nefes alacak.

2-012.jpg

BU GECE SAAT 04.00'DA BAŞLAYACAK

Hava Forum, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şunları belirtti:

"Bu gece saat 04.00 itibariyle hava koşullarında değişiklik yaşanacak. Özellikle İstanbul'da, Cuma sabahı bazı ilçelerde mini elektrik fırtınaları beklentisi bulunmaktadır. Elektriklenme hadisesiyle birlikte yerel bölgelerde Cuma sabah ve öğlene doğru yağış bekleniyor. Ayrıca Cumartesi günü etkili olacak poyraz rüzgarı da bölge sakinlerini serinletecek. Meteorolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz."

Bölge sakinlerinin, olası fırtına ve yağışlı hava şartlarına karşı tedbirli olması, açık alanlarda bulunmamaları ve gerekli önlemleri almaları önerilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN