Bursa'da korkunç cinayet: 3 kardeşin cansız bedenleri bulundu

Bursa'da korkunç cinayet: 3 kardeşin cansız bedenleri bulundu

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde meydana gelen korkunç olayda, üç kardeşin cansız bedenleri bulundu. Olay, Odunluk Mahallesi'ndeki Bursa Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası'na teslim olan Murat K.'nin (39), çocuklarını öldürdüğünü itiraf etmesiyle ortaya çıktı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 3 kardeşin cansız bedeni bulundu. Çocukların babası Murat K., polise teslim olarak cinayeti itiraf etti. 3 yaşındaki erkek çocuğu boğarak, 11 ve 6 yaşındaki kızlarını ise kesici aletle öldürdüğü belirlendi.

Murat K.'nin verdiği ifadede, çocuklarını Çamlıca Mahallesi Bağlar Caddesi'ndeki evlerinde öldürdüğünü söylemesi üzerine polis harekete geçti. Eve giden ekipler, üç çocuğun cesediyle karşılaştı.

basliksiz-8.jpg

112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, erkek çocuk M.A.K.'nin (3) boğularak, ablaları Z.K. (11) ve A.K.'nin (6) ise kesici aletle öldürüldüğü belirlendi. Çocukların cansız bedenleri, savcı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

basliksiz-7.jpg

ANNELERİ ERZURUM'A GİTMİŞ

Cinnet getirmesi sonucu çocuklarını öldürdüğünü savunan Murat K., polis tarafından gözaltına alındı. Çocukların annesinin ise bir süre önce Erzurum'a gittiği öğrenildi.

Olay, bölgede büyük üzüntü ve şok yarattı. Polis, soruşturmayı derinleştirerek olayın tüm yönlerini aydınlatmaya çalışıyor.

basliksiz-6.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN