Bütçe görüşmelerinde tarım bakanına pankartlı karşılama: Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa...

Bütçe görüşmelerinde tarım bakanına pankartlı karşılama: Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa...

TBMM Plan Bütçe Komisyonunda Tarım Orman Bakanlığı bütçesi ele alınırken CHP Milletvekilleri, Bakan Vahit Kirişçi’yi pankartlarla karşıladı. Pankartlarda “Faize 565 milyar, çiftçiye 54 milyar. Bir kişiye on, 10 kişiye bir pul. Bu taksimi kurt yapmaz, kuzulara şah olsa... Et süt yumurta lüks oldu. Çocuklar yiyemez oldu. Ne çiftçide kaldı derman, Ne tarlada kaldı harman. Bebekleri mamaya çocukları gıdaya muhtaç ettiniz” mesajların yazılı olduğu görüldü.

TBMM Plan Bütçe Komisyonunda Tarım Orman Bakanlığı bütçesi ele alınırken CHP Milletvekilleri, Bakan Vahit Kirişçi’yi pankartlarla karşıladı.

Tarım Orman Bakanlığı bütçesinin ele alındığı toplantıda, CHP'li Plan Bütçe ve Tarım Komisyonu üyeleri Abdüllatif Şener, Süleyman Girgin, Cavit Arı, Kamil Sındır, Bülent Kuşoğlu, Bekir Başevirgen, Okan Gaytancıoğlu ve Orhan Sarıbal şu pankartları açtı. Sözcü'nün aktardığına göre pankartlarda “Faize 565milyar, çiftçiye 54 milyar. Bir kişiye on, 10 kişiye bir pul. Bu taksimi kurt yapmaz, kuzulara şah olsa…

Et süt yumurta lüks oldu. Çocuklar yiyemez oldu. Ne çiftçide kaldı derman, Ne tarlada kaldı harman. Bebekleri mamaya çocukları gıdaya muhtaç ettiniz. Mazota zam, gübreye zam, tohuma zam. Çiftçiye gam” mesajların yazılı olduğu görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN