Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Manisa dikkat! Meteorolojiden uyarı geldi! O tarihte dışarı çıkmayın!

Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Manisa dikkat! Meteorolojiden uyarı geldi! O tarihte dışarı çıkmayın!

Kavurucu sıcaklar yerini sert hava koşullarına bıraktı. Meteoroloji o illeri tarih vererek uyardı. Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Manisa dikkat! Meteorolojiden bölge halkına gerekli önlemlerin alınması konusunda uyarı yapıldı...

Meteoroloji sert hava koşulları için 5 Eylül’e dikkat çekti. Özellikle Çanakkale ve Balıkesir bölgeleri için sert hava koşulları bekleniyor. Meteoroloji bölge halkını gerekli önlemleri alması konusunda uyardı.

CİDDİ YAĞIŞLAR BEKLENİYOR

1484338.jpg

Meteorolojik verilere göre, 5 Eylül'de Çanakkale ve Balıkesir bölgelerinde ciddi yağışlar bekleniyor. Yağışların yanı sıra iri dolu yağışları da gündemde. Bu olumsuz hava koşulları, olası sel ve su baskınlarına neden olabilir. Meteoroloji kaynakları, bu durumun ciddi zararlara yol açabileceği konusunda uyardı.

“ORTALIĞI SEL GÖTÜRÜR”

thumbs-b-c-2346a90ae212f7f77a43e6c62b5ff7e2.jpg

Hawaeather adlı meteoroloji sayfası üzerinden yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: “Eğer yarın bu şekilde olursa #Çanakkale çevresinde yağabilecek iri dolu pek çok şeye ciddi zararlar verir ve ortalığı sel götürür dilerim biraz törpülenir... Akşam ki veriler çok önemli.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN