Çanakkale'de erkek şiddeti: Tartıştığı annesini öldürdü

Çanakkale'de erkek şiddeti: Tartıştığı annesini öldürdü

Çanakkale'de 25 yaşında bir erkek, tartıştığı annesini bıçaklayarak öldürdü. Karakola gidip annesini bıçakladığını bildiren zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Türkiye'de gitgide artan kadın cinayetleri önlenemezken, kadınların en çok partnerleri ve ailelerindeki erkekler tarafından öldürüldüğü biliniyor. Bu durumun son örneği de Çanakkale'de yaşandı.

Gelibolu ilçesi Camikebir Mahallesi Fikirli Sinan Sokak'taki apartmanın birinci katında oturan Canan K. (48) ile oğlu Furkan T. (25) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından Furkan T, bıçakla annesini yaraladı.

SALDIRGAN KARAKOLDA

Zanlının, karakola giderek annesi Canan K'yi bıçakladığını söylemesinin ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan incelemede yaşamını yitirdiği belirlenen Canan K'nin cenazesi Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Zanlı Furkan T'nin emniyetteki ifade ve işlemleri sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN