Canan Karatay ağzını bir açtı pir açtı! Gençler bu sözlere çok kızacak: Hepiniz morona benziyorsunuz!

Canan Karatay ağzını bir açtı pir açtı! Gençler bu sözlere çok kızacak: Hepiniz morona benziyorsunuz!

Prof. Dr. Canan Karatay sağlıklı yaşam üzerine verdiği tavsiyelerle dikkat çekerken son açıklaması gündem oldu. Estetik yapan gençleri hedef alan Canan Karatay ağzını bir açtı pir açtı. İşte, Canan Karatay’ın olay yaratacak o açıklamaları…

Kadınlar var oldukları günden bu yana güzellik için çeşitli yollara başvuruyor. Son zamanlarda ise güzellik adına yapılan dolgu işlemleri trend olmuş durumda. Özellikle gençlerin çok fazla başvurduğu bu işleme değinen Canan Karatay ise çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“GENÇLER HER ZAMAN GÜZELDİR”

Gençliğin en önemli kaynak olduğunu vurgulayan Karatay, özellikle gençlerin çok fazla yaptırdığı o metotların ne kadar yanlış olduğuna dikkat çekerek: "Benim aklıma Venüs geliyor Venüs güzelliği geliyor yani doğal güzellik geliyor ve de gençlik geliyor. Gençler her zaman güzeldir. İlla 'Komşum bunu yaptı, ben de bunu yapacağım. Efendim şu şunu yaptı, burnunu kaldırdı, ben de gidip burnumu kaldıracağım. Bilmem kim memesini küçülttü, ben de gidip mememi küçülteceğim.' yok vücudunuzu kurcalatmayın diyorum. Gençlik en büyük kaynaktır, güzelliktir. Her türlü gençlik her zaman güzeldir onu koruyun diyorum ve gençliğinizin kıymetini bilin diyorum." Sözlerine yer verdi.

Sözlerini, "Vücudunuzu kurcalamayın, kestirmeyin, bitirmeyin. Ben tamamen onlara karşıyım biliyorsunuz." Şeklinde sürdüren Karatay, dolgu ile önlenmeye çalışılan kırışıklıklarla ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı.

canan-karatay-1.jpg

NORMAL OLAN CİLT KIRIŞIKLIĞI

"Kusura bakmayın, niye kırışmasın cilt? Her yaşın bir özelliği vardır. Tabii ki kırışacak cilt, kırışmayan cilt olur mu? O zaman moron gibi dolaşıyorsunuz, herkes moron. Aynı surat, aynı saç aynı makyaj. Yanaklar şişmiş, bakın bütün spikerler aynı, bütün sunucular aynı yani böyle bir şey var mı? Ayıptır günahtır ya, ben onu söylüyorum değil mi?

Ondan sonra işte dolgular yapılıyor biliyorsunuz yok Fransız dolgusu yok bilmem askısıyla herkes aynı surat. Bana çok ters geliyor valla, kusura bakmayın." diyen uzman isim dolgularla herkesin aynı olduğunu vurguladı.

MÜSİLAJ ETKİSİ GÖSTERİYOR

"Bunların hepsi yabancı madde. Yabancı maddeyi vücudunuza sokuyorsunuz, sonra o yabancı maddeler vücutta müsilaj meydana getiriyor ve de kronik dejeneratif dediğimiz hastalıkların temelinde hücrelerin bozukluğu yatıyor. O yabancı maddelerin hiçbirini vücudun canlı ve bir organizmanın hücrelerinin kullanmasına imkan ve ihtimal yok. Bunu artık kabul edelim” diyen Karatay, cilt sağlığını korumak için doğal tek bir ürün olduğunu vurguladı.

canan-karatay-2.jpg

VENÜS’Ü ÖRNEK ALMALISINIZ

Doğal güzelliğin yollarını arayanlara Venüs’ü örnek gösteren Karatay, "Venüs'ü örnek verdim Venüs ne yapıyordu Venüs zeytinyağı içiyordu ve vücuduna zeytinyağı sürüyordu, bitti en doğal. Zeytinyağı kardeşim, zeytinyağından başka bir şey kullanmam." Diyerek gençlere zeytinyağını önerdi.

canan-karatay-3.jpg

ZEYTİNYAĞININ CİLT ÜZERİNDEKİ FAYDALARI

  • Doğal Nemlendirici: Zeytinyağı, cildi derinlemesine nemlendirir ve kuruluğu önler. İçerdiği yağ asitleri, cildin nem bariyerini korur ve cildin pürüzsüz ve yumuşak olmasını sağlar.
  • Antioksidan Etkiler: Zeytinyağı, cildi serbest radikallere karşı koruyan güçlü antioksidanlar içerir. Bu antioksidanlar, cilt hücrelerini hasara karşı korur ve erken yaşlanma belirtilerini azaltabilir.
  • Anti-aging Etkiler: Zeytinyağı, cildin elastikiyetini artırabilir ve kollajen üretimini teşvik edebilir. Bu da cildin sıkı ve genç görünmesine yardımcı olur, ince çizgilerin ve kırışıklıkların azalmasına katkı sağlar.
  • Cilt Yenileyici: Zeytinyağı, cilt hücrelerinin yenilenmesini teşvik eden E vitamini bakımından zengindir. Bu, cildin daha sağlıklı ve genç görünmesini sağlar, çizgi ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN