Canavar Sibirya'dan yola çıktı! Meteorolojiden bol kar yağışı uyarısı: Türkiye'nin her yeri bembeyaz olacak

Canavar Sibirya'dan yola çıktı! Meteorolojiden bol kar yağışı uyarısı: Türkiye'nin her yeri bembeyaz olacak

Son dakika... Eylül ayı ile birlikte sıcaklıklar hızla düşmeye başladı. Tüm yurtta sıcaklıklar 4-5 derece birden düşerken belli bölgelerde yağışlar başlamış durumda. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? İstanbul'a kar yağışı ne zaman gelecek? Sıcaklıklar ne kadar düşecek?' sorularını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Canavar Sibirya'dan yola çıktı! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten tarih verip uyardı. Türkiye'nin her yeri bembeyaz olacak. Hazırlıklı olun!

Ağustos ayında etkisini gösteren sıcak hava dalgası Eylül ayı ile birlikte yerini soğuk havaya bırakmış durumda. El Nino hava sistemi hava sıcaklıkları hızla düşürürken belli bölgelerde yağışlar başlamış durumda. Vatandaşlar 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Bugün hava durumu nasıl? Kar ne zaman geliyor?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Canavar Sibirya'dan yola çıktı! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten son dakika olarak uyardı. O tarihte Türkiye'nin her yeri bembeyaz olacak! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı rapora göre yurt genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İstanbul ve Kırklareli'nin Karadeniz kıyıları, Ege'nin güneyi, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Akdeniz'in doğu kıyıları, Orta Karadeniz kıyı illeri ve Trabzon'un iç kesimleri ile Rize ve Artvin kıyıları ile Iğdır ve Ağrı çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

fdfdfd-2023-09-11t083733-711.jpg

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri civarında, iç kesimlerde yer yer (1-3 derece) altında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN KAR YAĞIŞI İÇİN TARİH VERDİ: TÜRKİYE'NİN HER YERİ BEMBEYAZ OLACAK!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir uyarıda bulundu. Beklenen kar yağışlarının geldiğini ve etkisini sert bir şekilde göstereceğini ifade eden Ökten, "Avrupa modeli Türkiye için Ocak ve Şubat aylarına soğuk ve yağışlı havalar vermiş. Özellikle Şubat ayına Sibirya'dan gelen bir soğuk canavar vermiş. Heyecanlı bir Kış bizi bekliyor..." uyarısında bulundu.

b1.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

11 EYLÜL 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h1.png

12 EYLÜL 2023 SALI GÜNÜ

h2.png

13 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h3.png

14 EYLÜL 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h4.png

15 EYLÜL 2023 CUMA GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN