Candan kardeşler soruşturmasında yeni gelişme! 10 sayfalık itiraf mektubu

Candan kardeşler soruşturmasında yeni gelişme! 10 sayfalık itiraf mektubu

‘Suç örgütüne üye olma' iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde serbest kalan Nihal Candan'ın yer aldığı soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Çete lideri olduğu iddia edilen O.A., soruşturma kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı ve mahkemeye etkin pişmanlık dilekçesini sundu. O.A. dilekçesinde Candan kardeşlerin örgütün kasası olmadığını açıkladı.

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, Nihal Candan kardeşler suç örgütü lideri olduğu iddia edilen O.A. ile bağlantıları olduğu iddiasıyla tutuklanmışlardı. Fenomen kardeşlerden 'anoreksiya' olan Nihal Candan aşırı zayıfladığı için geçtiğimiz günlerde tahliye edildi. Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, soruşturmayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

6631f1f71751aa014a9fafce.webp

MEKTUP YAZDI

Çete lideri olduğu iddiasıyla hakkındaki iki soruşturma sebebiyle tutuklu bulunan O.A., etkin pişmanlık içeren 10 sayfalık bir mektup yazdı ve Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı ile yargılandığı mahkemeye gönderdi.

ÇETE LİDERİNİN KİM OLDUĞUNU AÇIKLADI

Yazdığı dilekçesinde, kendisinin çetenin lideri olmadığını iddia eden eski polis memuru O.A., bu örgütün en önemli isimlerini tek tek sıraladı. Çete liderinin kim olduğunu anlatan O.A. mektubunda suç örgütünün işlettiği gece kulüpleri ve işyerlerinin isimlerini de belirtti.

'CANDAN KARDEŞLER ÖRGÜTÜN KASASI DEĞİLDİR'

O.A., dilekçesinde bu operasyonla birlikte gündemde yer alan Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle ilgili bilgilere de yer verdi. Kendisinin Nihal ve Bahar Candan kardeşlere araba reklamı yaptırmadığını belirten O.A., “Bu iki kız kardeşin İnstagram’da çok büyük bir takipçi kitlesi vardır. Fakat paylaşımlarına bakıldığında “Ben aldım çok kazandım, siz de alın kazanın’ gibi bir paylaşımları yoktur. Bahar ve Nihal Candan örgütün kasası değildir” dedi.

Yaşadığı ilişkilere değinen O.A. dilekçesinde, bu örgütün, eylemleri, ilintilerini, kimin kime nasıl para, araç veya mülk geçiş yaptığını en doğru şekilde izah edebileceğini anlatabileceğini de bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN