Canlı yayında büyük tartışma! Anketçiler birbirine girdi.

Canlı yayında büyük tartışma! Anketçiler birbirine girdi.

Habertürk'te yayınlanan "Olaylar ve Görüşler" sırasında Optimar araştırma şirketi başkanı Hilmi Daşdemir ile Gezici araştırma şirketi başkanı Murat Gezici arasında büyük bir tartışma yaşandı.

2023'te yapılacak seçime birkaç ay kala talk showlar, oy veren şirketlerin patronlarını harekete geçirmeye devam etti. Habertürk'te yayınlanan, moderatörlüğünü Serap Belet ve Kürşad Oğuz'un yaptığı etkinlik ve görüş programında iki oy veren şirketin sahipleri arasında hararetli tartışma yaşandı.

anket

Araştırma şirketi Optimar geçtiğimiz günlerde Ocak ayında yapılan bir seçim anketinin sonuçlarını açıkladı. Söz konusu anketle ilgili eleştirel açıklamalarda bulunan Gezici Araştırma Şirketi Başkanı Murat Gezici, Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir'den çok sert tepki aldı.

"ANKETLERLE OYNAYAN MANİPÜLATÖRSÜN"

Hilmi Daşdemir, Murat Gezici'ye atıfta bulunarak, “Araştırmamı yorumlayabilecek biri değilsiniz. Beni eleştirme hakkınız da yetkiniz de yok. Size iş vermeyen ve anketlerde onlara kasten düşük puan veren insanları cezalandırmaya çalışan özensiz bir araştırmacı ve manipülatörsünüz. İlk o çıktı. Bir seçimde nasıl yüzde 10 yanılırsınız, lütfen açıklayın” dedi.

"KENDİSİ BİR AKTROLL OLDUĞU İÇİN"

Moderatör, Daşdemir'in Murat Gezici'yi defalarca sözünü kesmesi konusunda Daşdemir'i uyarırken, Gezici kendisine yapılan açıklamalara şöyle yanıt verdi: "Yıllar boyunca birçok insanla iletişim kurdum, saygısız insan görmedim. Neden yanıldığımı bir önceki ankette açıklayabilirim. , ki bu yüzde 10'du." 'Yanlış anlaşıldı' dediği anketi seçimden aylar önce yayınladık ama oyuncu olduğu için almadı.

 Moderatörler, Gezici'nin Daşdemir'de "oyunculuk" ifadesini kullandığı konusunda uyarıda bulunurken, Hilmi Daşdemir, "Sen kimsin ve kimsin manipülatör, ben işçi erdemli, ayıp arayıcıyım" diyerek öfkesini dile getirdi.

CANLI YAYINDAN ÇIKARILDILAR

Moderatörlerin sürekli uyarılarına rağmen reklamlar devam etti ve reklamların dönmesi üzerine Kürşad Zorlu bir reklam daha istedi ve talk show devam edince Hilmi Daşdemir ve Murat Gezici çalışmadı. İki ismin diziden kendi kararları ile mi yoksa Habertürk tarafından mı çıkarıldığı henüz bilinmiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN