Canlı yayında şok eden itiraflar! Duyanlar inanamadı: “Kaynımdı kocam olacak…” Esra Erol’da kan donduran açıklamalar

Canlı yayında şok eden itiraflar! Duyanlar inanamadı: “Kaynımdı kocam olacak…” Esra Erol’da kan donduran açıklamalar

Esra Erol’da programı yeni sezon bölümlerini yayınlamaya başladı. İlk haftalarından ise gündemdeki yerini aldı. Canlı yayında şok eden itiraflar yaşandı! Seyirciler duydukları karşısında şok geçirdi. “Kaynımdı kocam olacak” cümleleri resmen kan dondurdu. İşte olayın detayları…

Geçtiğimiz günlerde yeni sezona başlayan ATV’nin sevilen programı Esra Erol’da yine şok etkisi yaratan bir olay meydana geldi. Eşini kaybeden kadın kendinden 11 yaş küçük kaynı ile kaçtı. Canlı yayına bağlanarak inanılmaz itiraflarda bulununca hem tüm stüdyo hem de ekran başındaki izleyiciler duyduklarına inanamadı…

KENDİNDE 11 YAŞ KÜÇÜK KAYNI İLE KAÇTI

Ekran macerasına kaldığı yerden devam eden Esra Erol’da programı çok farklı bir olayla gündemdeki yerini aldı. Programa başvuru yapan Taha ve Elif, yengelerine ilişkin bazı iddialarda bulundu. İddiaya göre Besime Sunkar adlı yengeleri ile yaşayan 3 ağabeyleri canlarına kıydı. Daha sonra ise yengelerinin küçük kardeşlerini kaçırdıklarını iddia ettiler. İddialar sonrasında canlı yayına bağlanan yenge Besime Sunkar ise söyledikleri ile herkesi şaşkına çevirdi.

esra2.jpg

“KAYINBİRADERİM KOCAM OLACAK”

Canlı yayına bağlanan ve kaçırma olayına ilişkin açıklama yapan Sunkar, "İsa benim kayınbiraderim ama kocam olacak" dedi.

Besime Sunkar, 2016 yılında yaptığı evliliğinin dördüncü ayında eşi Halil Sunkar’ı kaybetti. Bu ölümden sonra kayınbiraderleri ile yaşamaya başladı. Eşini kaybettikten bir süre sonra kayınbiraderi ve eşinin erkek kardeşi İsmail Sunkar intihar etti. Bu olayın üzerinden henüz 18 gün geçmişken diğer kardeş Musa Sunkar’da harabe bir evde intihar etmiş bir şekilde bulundu. Bu yaşananlardan sonra ise Besime Sunkar’ın nisan ayında 17 yaşındaki kayınbiraderi İsa Sunkar’ı arabanın bagajına koyup kaçırdığı iddia edildi.

esra.jpg

SÖYLEDİKLERİ KAN DONDURDU

İddialar sonrasında canlı yayına bağlanan Besime Sunkar, “"İsa benim kayınbiraderim ama kocam olacak. O 17 ben 28 yaşındayım. Gönül ilişkimiz olması normal değil ama İsa beni koruyacak. Ben dul olduğum için beni evlendirmek istediler. Bana ve oğluma 8 yıldır devlet bakıyordu, kimse de bir şey yapmadı. Abisi, annesi ve babası İsa'yı ipe asarak fotoğraf paylaştılar. İsmail ve Musa'nın kendini öldürmesinde benimle bağlantısı yok. İsmail çalışırken babasıyla tartışmış. Babası, boru anahtarıyla İsmail'in eline vurmuş ve kırdı. Ölmeden bir hafta önce yaşandı. Elindeki dikişle öldü o. İsmail kendi kendine yaptı" ifadelerini kullandı.

Besime Sunkar’ın suçlu olduğunu iddia eden kardeşler ise, “"3 abim de Besime yüzünden hayatını kaybetti. Kardeşimizi Besime'ye yem etmeyeceğiz. İsa 'beni Besime'ye vermezseniz intihar ederim' diyerek kendini kapıya astı" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN