Çarşamba günü kavrulacağız... Yazlıkları hazırlayın

Çarşamba günü kavrulacağız... Yazlıkları hazırlayın

Soğuk havalardan bezenlerin duymak istediği haber verildi! O gün geldi çattı, çarşamba günü kavrulacağız... Kışlıklarınıza veda edebilirsiniz, yazlıkları hazırlayın! Üşümekten ve doğalgaz faturalarının yüksekliğinden bıkanlara müjde...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Kışın sonuna doğru kar beklerken vatandaşlara müjdeli haber geldi. Meteoroloji kaynakları son verileriyle Türkiye için beklenen hava durumu tahminini paylaşmaya devam ediyor. Doğalgaz faturalarından bezen vatandaşlara hayırlı olsun.

HAVALAR ISINIYOR

Üşüyenlerin beklediği sıcak havaların haberiyle vatandaşlar rahat nefes alacak. Havaların ısınmasıyla birlikte doğalgaz daha az kullanılacak. Böylelikle faturaları da düşürerek cepleri rahatlatacak.

Çocukların gönlünce parklarda oynayabileceği hava durumu haberini, meteoroloji kaynaklarından Meteoroloji Bey, X hesabı üzerinden paylaştı. Yaptığı paylaşımda, "7 Şubat Çarşamba günü itibarıyla ise yurdun tamamı normalden sıcak.” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN