Çavuşoğlu, yangın yardımlarının hesaplara yatırıldığını duyurdu

Çavuşoğlu, yangın yardımlarının hesaplara yatırıldığını duyurdu

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, orman yangınlarında zarar gören kişilere yapılacak yardımlarda ilk aşamada 10 bin liranın hesaplara yatırıldığını açıkladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile birlikte yangın bölgesinde açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, 1 haftadır devam eden yangınlarda zarar gören kişilere yapılacak yardımlarda ilk aşamada 10 bin liranın hesaplara yatırıldığını açıkladı.

Hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Çavuşoğlu, "Bakan Kurum ve Adil Bey de sahada. Çeşitli kurumlardan arkadaşlarımız hasarları tespit ediyorlar. Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün burada konteynır talebi vardı vatandaşlarımızın. Vatandaşlarımız arsasından, köyünden ayrılmak istemiyor. O talepleri de karşıladık. 50 bin TL'lik yardımların 10 bin TL'sini hemen hesaplarına yatırdık." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN