Celal Şengör emekli oluyor

Celal Şengör emekli oluyor

İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Celal Şengör, öğrencisine taciz ettiğini anlatmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştı. İTÜ'den yapılan açıklamada, Şengör'ün emekli olduğu ve son dersini yarın vereceği duyuruldu.

İstanbul Teknik Üniversitesi, İTÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Celal Şengör'ün sosyal medyada paylaşılan ve bir kadın öğrencisini taciz ettiğini anlattığı video tepki çekmişti. Bunun üzerine İTÜ rektörlüğü, öğrencisini taciz ettiği ortaya çıkan Prof. Dr. Celal Şengör hakkında idari soruşturma başlattığını açıklamıştı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü'nün Twitter hesabından yapılan paylaşımda,"Prof. Dr. Mult. A.M. Celâl Şengör, akademik vazifesinden 24 Mart 2022 tarihinde emekliye ayrılacaktır" ifadeleri kullanıldı. Ayrıca Şengör'ün yarın son olarak ders vereceği de belirtildi.

FATİH ALTAYLI "YASAKLI" DEMİŞTİ

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, İTÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Celal Şengör’ün Koronavirüs salgını dolayısıyla eşi tarafından “yasaklandığı” ve bu sebeple dışarıya çıkamadığını yazdı. Altaylı, “Eşi Oya, Celal Şengör’ü eve kapattı ve ne dışarı çıkarıyor ne de eve kimseyi sokuyor. Ben bile Celal Şengör’ün evine sokulmuyorum, ancak bahçede görüşmemize izin var. O da uzaktan” demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN