Celalhan Peker, Sedat Peker'in son halini paylaştı

Celalhan Peker, Sedat Peker'in son halini paylaştı

Yayınladığı videolardaki iddialarıyla gündeme gelen ve Türkiye'nin Birleşik Arap Emirlikleri'nden iadesini talep ettiği Sedat Peker'in son halini oğlu Celalhan Peker paylaştı.

Adalet Bakanlığı'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) Türkiye'ye iadesi için geçici tutuklanmasını talep ettiği suç örgütü lideri Sedat Peker'in son halini oğlu Celalhan Peker sosyal medyasından paylaştı.

Geçen yıl Mayıs aylarında sosyal medya hesaplarından yayınlamaya başladığı ve siyaset-mafya-sermaye ilişkilerine dair önemli iddialarda bulunduğu videolarıyla gündeme gelen Peker, 3 Temmuz'dan sonra da video paylaşmamış, 24 Kasım'dan bu yana da sosyal medyasından paylaşımda bulunmamıştı.

Peker'in son halini büyük oğlu Celal Han Peker babası ile beraber olduğu fotoğrafı paylaşarak, "Baba Komutan Lider Reis" notunu düştü.

ekran-alintisi.jpg

Adalet Bakanlığı, BAE'ye gönderdiği bir yazıda, Sedat Peker hakkında İstanbul Anadolu ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılıklarınca hazırlanan iade taleplerini hatırlatarak, Peker'in Türkiye'ye iadesi amacıyla geçici tutuklanmasını talep etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN