Cesedi parkta bulundu: Darbedilerek öldürüldü iddiası

Cesedi parkta bulundu: Darbedilerek öldürüldü iddiası

Antalya'da falezlerin bulunduğu parkta erkek cesedi bulundu. Kimliği belirsiz kişinin, tuvalette başlayan tartışmanın ardından darbedilerek öldürüldüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Olay yeri inceleme ekiplerinin, olay yeri şeridi olmaması nedeniyle şerit çekemedikleri ve sık sık çevredekileri olay yerinden uzaklaştırmak için uyarıda bulunduğu dikkati çekti.

Antalya'da sabah saatlerinde Yavuz Özcan Parkı'nda falezlerin olduğu parka gelen vatandaşlar yerde hareketsiz yatan bir kişiyi fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlıkçılar üzerinden kimlik çıkmayan 30'lu yaşlarda olduğu tahmin edilen erkeğin hayatını kaybettiğini belirledi.

Çevrede inceleme yapan polis ekipleri ise güvenlik kameralarını izlemeye aldı. Olayı görenlerin ifadelerine başvuran polis, yaşamını yitiren kişinin sabah saatlerinde parkın bulunduğu yerdeki tuvalet önünde tartıştığını öğrendi.

Cesette kesici ya da delici alet izine rastlanmadı. Polis, maktulün kavgaya karıştığı kişilerin darbetmesi sonucu kimliği belirsiz erkeğin yaşamını yitirdiği üzerinde duruyor.

Diğer yandan ceset üzerinde ve çevrede inceleme yapılması için olay yeri inceleme ekipleri çalışma başlattı. Parkın geniş bir alan olması nedeniyle yayaların olay yerinden sıklıkla geçtiği dikkati çekti. Olay yeri inceleme ekiplerinin, olay yeri şeridi olmaması nedeniyle şerit çekemedikleri ve sık sık çevredekileri olay yerinden uzaklaştırmak için uyarıda bulunduğu dikkati çekti. Polis memurları gazetecileri görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN