Çete lideri Ayhan Bora Kaplan İzmir'e gönderildi

Çete lideri Ayhan Bora Kaplan İzmir'e gönderildi

Suç örgütü kurmak iddiasıyla yurtdışına kaçmaya çalışırken Esenboğa havalimanında yakalanan Ayhan Bora Kaplanın tutuklu bulunduğu cezaevi değiştirildi. Kaplan, Sincan Cezaevi'nden İzmir'deki bir cezaevine nakledildi.

Suç örgütü lideri olmak suçlamasıyla yüklü miktar para ile yurt dışına kaçmaya çalışırken 7 Eylül akşamı Esenboğa havalimanında tutuklanan Ayhan Bora Kaplan'ın tutuklu bulunduğu cezaevi değiştirildi.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, Ayhan Bora Kaplan, tutuklu olduğu Sincan Cezaevi’nden İzmir’deki bir cezaevine nakledildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen hafta “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak”, “kasten yaralama”, “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçları iddiasıyla Ayhan Bora Kaplan ve Kaplan grubuna yönelik çalışma başlattı.

Esenboğa Havalimanı’nda 7 Eylül akşamı operasyon düzenlendi ve yurtdışına çıkmaya çalışan Ayhan kod isimli Bora Kaplan gözaltına alındı. Kaplan’ın üzerinden yüklü miktarda para ve uyuşturucu çıktı.

Gözaltına alınan 29 şüpheliden 14'ü tutuklanırken 15'i de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı yazılı açıklama göre ise soruşturmada 13 şüpheli halen firari.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN