CHP Kurultayı'nda imza sayıları belli oldu: Kılıçdaroğlu ve Özel'in adaylığı kesinleşti

CHP Kurultayı'nda imza sayıları belli oldu: Kılıçdaroğlu ve Özel'in adaylığı kesinleşti

CHP'nin 38'inci Olağan Kurultayı'nda Divan Başkanlığı görevini üstlenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu genel başkan adaylığı için Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'in yeterli imza sayısına ulaştığını açıkladı. Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu 761, Özel 600 imza topladı.

CHP'nin Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen 38. Olağan Kurultayı devam ediyor. Kurultayın Divan Başkanı Ekrem İmamoğlu genel başkan adaylığı için Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'in bin 366 delege arasından yeterli imza sayısına ulaştığını açıkladı.

Genel başkanlığa aday olabilmeleri için aranan 68 delege imza sayısını Kılıçdaroğlu ve Özel’in aştığını belirten Divan başkanı İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Sonuç olarak hem başvuruları olan Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel Adaylıkları yeterli imza sayısına sahiptir ve iki adayımız olarak kurultayın biraz sonra seçim takviminde takdirlerine sunulacaktır. Hayırlı uğurlu olsun”

Edinilen bilgiye göre Kemal Kılıçdaroğlu'na 761 delege Özgür Özel’e ise 600 delege imza verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN