CHP lideri Kılıçdaroğlu, Kışlalı'yı andı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Kışlalı'yı andı

Siyasetçi ve yazar Ahmet Taner Kışlalı ölümünün 23. yılında anılmaya devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj ile Ahmet Taner Kışlalı'yı ölüm yıl dönümünde andı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da 21 Ekim 1999 günü evinin önünde uğradığı bombalı saldırı ile katledilen siyasetçi, yazar ve öğretim üyesi Ahmet Taner Kışlalı'yı andı.

Kılıçdaroğlu, Kışlalı ile çekilmiş bir fotoğrafın yer aldığı mesajda, "Hain bir suikaste kurban verdiğimiz, değerli bilim insanı, yazar ve eski Kültür Bakanı Ahmet Taner Kışlalı’yı aramızdan ayrılışının yıldönümünde saygı, rahmet ve özlemle anıyorum. Kışlalı, ödünsüz ve yiğit bir kemalistti... Fikirleri ve idealleri bize rehber olmaya devam ediyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN