CHP lideri Kılıçdaroğlu'dan '1 Eylül' mesajı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'dan '1 Eylül' mesajı

Tüm dünyada Barış Günü olarak kutlanan 1 Eylül'de etkinlikler organize edilerek kamuoyuna birlik ve barış mesajları veriliyor. Siyasi parti liderleri de bu anlamlı günde mesajlar paylaşarak dünya barışının önemine dikkat çekiliyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu, paylaşımda bulunarak "Bizler, bu topraklarda daima sevgi tohumları ekeceğiz" ifadelerine yer verdi.

1 Eylül Dünya Barış Günü'nde önemli mesajlar verilerek etkinlikler düzenleniyor. Birçok kurum ve siyasi parti liderleri, bu anlamlı günde topluma mesajlar paylaşarak dünyada barışın tesis edilmesine yönelik adımların önemini vurguluyor.

KILIÇDAROĞLU: BARIŞ TÜRKÜLERİ SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak dünya barışına dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında "Bizler, bu topraklarda daima sevgi tohumları ekeceğiz. Görüşü ve kimliği ne olursa olsun, hiçbir ayrım yapmadan hep beraber birlik, beraberlik ve huzur içerisinde yaşamak için mücadelemizi sürdüreceğiz, barış türküleri söylemeye devam edeceğiz. #1EylülDünyaBarışGünü kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN