CHP'de ilk revizyon bugün

CHP'de ilk revizyon bugün

CHP’de seçimlerden sonra açığa çıkan A Takımı’nda değişiklikte sona gelindi. Geçtiğimiz hafta Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan ve istifalarını sunan MYK son kez bugün toplandı. Kılıçdaroğlu’nun teşekkür etmesi ve yeni MYK’ya dair bilgi vermesi beklenen toplantının ardından CHP’nin yeni A Takımı'nın açıklanması bekleniyor.

14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrası CHP'de ilk revizyon bugün olacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta istifalarını sunan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi.

CHP’de seçimlerden sonra açığa çıkan A Takımı’nda değişiklikte sona gelindi. Geçtiğimiz hafta Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan ve istifalarını sunan MYK son kez bugün toplandı.

Kılıçdaroğlu’nun teşekkür etmesi ve yeni MYK’ya dair bilgi vermesi beklenen toplantının ardından CHP’nin yeni A Takımı'nın açıklanması bekleniyor.

TOPLANTI BİTTİ

Diken.com'dan Altan Sacar'ın haberine göre; partide eski MYK Üyeleri ile yapılan son toplantı bitti. Toplantıda Kılıçdaroğlu, ekibine teşekkürlerini iletirken CHP’de yeni MYK’nın açıklanması için yazılı bildirim bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN