CHP’de ön seçim süreci: İmamoğlu başvurusunu yarın yapacak

CHP’de ön seçim süreci: İmamoğlu başvurusunu yarın yapacak

CHP’nin 23 Mart’taki ön seçimiyle belirlenecek cumhurbaşkanı adaylığı için Ekrem İmamoğlu’nun yarın başvuru yapacak.

23 Mart’ta yapılacak ön seçim ile cumhurbaşkanı adayını belirleyecek olan CHP’de, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yarın aday adaylığı başvurusu yapacağı öğrenildi.

Kısa Dalga'da yer alan ahbere göre, avukatı aracılığıyla CHP Genel Merkezi’ne başvuru yapacak olan İmamoğlu, milletvekillerinin kendisi için topladığı imzalarla aday adayı olacak.

Milletvekilleri salı günü CHP’nin Meclis grubunda İmamoğlu için imza toplamaya başlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN