CHP'den Muharrem İnce açıklaması

CHP'den Muharrem İnce açıklaması

CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüştüğü iddialarıyla ilgili konuştu. "Görüşme olması olağandır" diyen Günaydın "Ama orada herhangi bir il büyükşehir belediye başkanlığı konusu geçemez, geçmemiştir" ifadelerini kullandı.

CHP'li Gökhan Günaydın, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Günaydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin görüşme yaptığı, İnce'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterileceği iddialarıyla ilgili,

ggggg.jpg

'BİR BİLGİM YOK'

"Ekrem İmamoğlu ve Muharrem İnce'nin herhangi bir görüşme yaptığı ya da görüşmede herhangi bir belediye başkanlığı sözü verdiğine ilişkin bir bilgim yok. Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızdır. Bizim belediye başkanlarının belirlenmesine Parti Meclisi (PM) karar verir.

'MESELE PM'NİN YETKİ ALANI'

Dolayısıyla bir görüşme olması olağandır. Ancak, orada herhangi bir il büyükşehir belediye başkanlığı konusu geçemez, geçmemiştir. Her ikisini de tanırım. Mesele PM'nin görev ve yetki alanındadır" açıklaması yaptı.

pppp.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN