CHP'li Bulut: Sandıkta ittifak söylemimiz yerini buldu

Türkiye, geçtiğimiz pazar günü sandık başına giderek yerel yönetimlerin idarelerini belirledi. Seçime dair değerlendirmede bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, "Başta 2019’da partiler tarafından yapılan ittifakın bu defa sandıkta yapılması gerektiğine ilişkin söylemlerimiz yerini buldu" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, son yerel seçimlerde partilerinin başarısını, toplumun gerçek sorunlarına odaklanmalarına ve kutuplaştırıcı bir dil yerine birleştirici bir yaklaşım benimsemelerine bağladı.

Bulut, yaptığı açıklamada, seçim kampanyalarının CHP Merkez Yürütme Kurulu, Parti Meclisi ve uzmanlarca hazırlandığını belirtti ve Genel Başkanlarının bu stratejinin lideri olduğunu vurguladı.

SANDIKTA İTTİFAK VURGUSU KARŞILIK BULDU

"Algı yönetiminden uzak durarak, toplumun gerçek ihtiyaçlarını öne çıkardık" diyen Bulut, partiler arası ittifakın sandıkta yapılması gerektiği vurgusunun da seçmen nezdinde karşılık bulduğunu ifade etti.

1kapak.jpg

Bulut, geçmişteki ekonomik kriz ortamlarına benzer bir dönemde, bu sefer daha pozitif bir dil kullanarak, belediyecilik hizmetlerinin ön plana çıkarıldığını söyledi. Ayrıca, belediyecilik hizmetlerinin herkese eşit şekilde sunulması ve toplumun en hassas olduğu konulara odaklanılmasının da başarılarında etkili olduğunu belirtti.

KAMPANYADA BÜTÜNSEL YAKLAŞIM

Son olarak, seçim kampanyalarının müziği, filmleri ve afişlerini kapsayan bütünsel bir yaklaşım benimsediklerini dile getiren Bulut, Genel Başkanlarının bu stratejinin lideri olduğunu ve önemli bir vitrin olduğunu ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN