CHP'li Özgür Özel: Milli iradeyi sakatlayanların en ağır cezayı almaları için çalışacağız

CHP'li Özgür Özel: Milli iradeyi sakatlayanların en ağır cezayı almaları için çalışacağız

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için oyunu Manisa'da kullanan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, başkasının yerine oy kullanmanın suç olduğunu vurgulayarak, "Milli iradeyi kim sakatlıyorsa yarından itibaren en ağır cezayı almaları için ne gerekiyorsa yapacağız. Herkesle helalleşeceğiz ama onlara hakkımızı helal etmeyeceğiz" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için oyunu Manisa'da kullandı. Yunusemre ilçesindeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu'na eşi Didem ve kızı İpek ile gelen Özgür Özel, 1161 numaralı sandıkta oy verdi.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Özel, sabah saatlerinde katılımın düşük olduğuna yönelik bilgiler olduğunu kaydederek, "Ancak öğle saatlerinde oy kullanma oranının tüm Türkiye'de arttığı yönünde bilgiler geliyor. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılı başlıyor. Bugün seçilecek olan cumhurbaşkanı 2. yüzyılın cumhurbaşkanı olacak" dedi.

1-003.jpg

'HERKESLE HELALLEŞECEĞİZ AMA ONLARA HAKKIMIZI HELAL ETMEYECEĞİZ'

Bir gazetecinin, 27. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker'in Şanlıurfa'da darbedildiği yönündeki paylaşımını hatırlatması üzerine Özel, konunun takipçisi olduklarını belirtti.

Başkasının yerine oy kullanmanın suç olduğunu vurgulayan Özel, "Milli iradeyi kim sakatlıyorsa yarından itibaren en ağır cezayı almaları için ne gerekiyorsa yapacağız. Herkesle helalleşeceğiz ama onlara hakkımızı helal etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN