CHP'li ve AK Partili sandık görevlileri arasında 'rozet' tartışması: Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık da dahil oldu

İstanbul'da bir okulda CHP'li ve AK Partili okul görevlileri arasında rozet tartışması yaşandı. O sırada okulları gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık da tartışmaya dahil olurken taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

Türkiye, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde sandıktan 50+1 çıkmadığı için bugün tekrar sandığa gidiyor. Yurdun dört bir yanından ise sabah 08.00'den itibaren birbirinden farklı haberler gelmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Seçimi İkinci Turu için İstanbul Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bulunan Dr. Ayla Savaş Ortaokulu'nda görevli CHP'li kişilerin yakalarına, üzerinde kalp resmi bulunan rozet takmasına AK Partili okul görevlileri tepki gösterdi.

BELEDİYE BAŞKANI DA TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

CHP'li kişilerin rozetlerini çıkarmak istememesi üzerine iki grup arasında tartışma yaşandı. Bu esnada ilçedeki okulları gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Dr. Ayla Savaş Ortaokulu'na geldi.

Başkan Çalık'ın beraberinde bulunduğu kişiler de yaşanan tartışmaya dahil oldu. Okul görevlileri, Çalık ve beraberindekiler hakkında polise şikayette bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN