CHP'nin Çankaya adayı mal varlığını açıkladı

CHP'nin Çankaya adayı mal varlığını açıkladı

Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner, mal varlığını açıkladı. Güner, Çankaya'da bir konut, Keçiören'de bir konut, İzmir Seferihisar'da bir arsa ve bir adet Hyundai Bayon model aracının bulunduğunu ifade etti.

CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde mal varlığını açıkladı. Gazete Duvar'dan Ceren Bayar'ın haberine göre, Güner, aday belirleme sürecinde yaşanan tartışmaların geride kaldığını belirtti ve geçtiğimiz hafta Çankaya Belediye Başkanlığına aday adayı olan partililerle bir araya geldiğini söyledi. Güner, buluşmaya katılan adayların yarısından fazlasının bulunduğunu ve katılımcı yönetim anlayışını güçlendireceklerini vurguladı.

Kazanması halinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi veren Güner, Çankaya'da halk lokantası, öğrenci yurdu ve gençlik merkezi eksikliği olduğunu belirterek, insanların kentin yönetimine katılmasını ve sokakta daha fazla görünür olmayı hedeflediğini ifade etti. Güner, en büyük projesinin Çankayalıların memnuniyeti olduğunu ve bu doğrultuda çalışacaklarını dile getirdi.

Mal varlığına ilişkin detayları paylaşan Güner, Ankara'da iki dairede yarım hisseye, bir arsaya ve bir araca sahip olduğunu belirtti. Banka hesaplarında para kalmadığını, seçim çalışmaları sebebiyle eksiye geçtiğini açıklayan Güner, ilçede sokak hayvanları ve gençlik etkinlikleri konusunda da projeleri olduğunu söyledi.

Mal varlığına ilişkin detayları sorduğumuz Güner, Ankara'da, babasından mirasla intikal eden iki dairede yarım hisseye, bir arsaya sahip olduğunu, ayrıca bir arabası bulunduğunu söyledi.

Detayları şöyle aktardı:

  • Ankara Çankaya 1 konut
  • Ankara Keçiören 1 konut
  • İzmir Seferihisar 1 arsa
  • Hyundai Bayon model 1 araç

Güner, Çankaya'yı Kızılay ve Tunalı gibi merkezlerini canlandırmayı ve üniversitelerin yasaklanan şenliklerini Çankaya'daki parklarda gerçekleştirmeyi planladıklarını da aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN