Çiftçiler aman dikkat! Tarlasına buna yapana af yok: Cezası tam 30.000 TL

Çiftçiler aman dikkat! Tarlasına buna yapana af yok: Cezası tam 30.000 TL

Çiftçiler aman dikkat! Hepinizi ilgilendiren o haber Muğla Bodrum’dan geldi. Tarlasına bunu yapana hiçbir şekilde af yok. Cezası tam 30.000 TL…

Muğla Bodrum’da, tarlasında bulunan 34 zeytin ağacının 30’unu kesen mülk sahibine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri 30.150 TL ceza keserek suç duyurusunda bulundu.

tarlasina-bunu-yapana.jpg

Gölköy Mahallesi’nde yer alan ve 500-1000 yıl arasında yaşı olduğu düşünülen zeytin ağaçları, mülk sahiplerince kesildi. Durumdan haberdar olan Bodrum İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bölgeye giderek inceleme başlattı. İncelemede, bölgede bulunan 34 zeytin ağacından 30’unun kesildiği tespit edildi.

tarlasina-bunu-yapana-1.jpg

ZEYTİN AĞACINA KESENLERE ACIMADILAR

Zeytin ağaçlarını kestiği tespit edilen tarla sahibine her ağaç için 1.005 TL olacak şekilde toplam 30.150 TL idari para cezası uygulandı. Ekipler ayrıca yaşlı zeytin ağaçlarının kesilmesiyle ilgili Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda da bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN