Çiftçiye isyan ettiren gübre zamlarını unutturacak destek! Yüzde 70 hibeli gübre desteği geliyor... Ödeme tarihleri açıklandı!

Çiftçiye isyan ettiren gübre zamlarını unutturacak destek! Yüzde 70 hibeli gübre desteği geliyor... Ödeme tarihleri açıklandı!

Son zamanlarda sürekli olarak zam alan ürünlerden birisi olan gübre fiyatları çiftçi vatandaşa isyan ettirdi. Gübreye gelen zam ile birlikte rekolte seviyelerinde büyüme yaşanırken mahsullere gerekli ölçüde gübre verilmediği için market, manav ve pazar fiyatları da kabarıyor. Kısa bir süre önce gübre desteği açıklandı. İşte gübre desteğine dair tüm detaylar...

YÜZDE 70 HİBELİ GÜBRE DESTEĞİ!

Çiftçi vatandaşları isyanın eşiğine getiren gübre fiyatları yenilenmeye devam ediyor. Sürekli olarak zam alan gübre fiyatlarına dair yüz güldüren açıklama İzmit Belediyesi'nden geldi. İzmit Belediyesi tarafından yeni bir proje duyuruldu.

Çiftçi vatandaşları sevindirecek olan proje ile birlikte üretime katkı sağlanması hedefleniyor. İzmit Belediyesi tarafından yapılan "Buğday Verimliliğini Arttırma ve Yerli Buğday Tohumunu Destekleme Projesi" kapsamında çiftçiye destek verilecek.

Çiftçi vatandaşa proje ile birlikte yüzde 70 hibeli üre gübre desteğinde bulunacak. Zam üstüne zam alan gübre fiyatlarına dair müjdeli haber geldi. Gübre fiyatlarındaki artış ile birlikte rekolte seviyelerinde de yükseliş dikkat çekiyor. Yeni proje ile birlikte çiftçiler daha ucuza ve verimli mahsuller üretmesi hedefleniyor.

1370493.jpg

GÜBRE DESTEĞİNDEN KİMLER FAYDALANACAK?

İzmit Belediyesi tarafından belirtilen proje ile birlikte üre gübresi desteği verilecek. İzmit Belediyesi tarafından duyurulan Buğday Verimliliğini Arttırma ve Yerli Buğday Tohumunu Destekleme Projesi kapsamından sadece nusrat buğday tohumu desteği için hibe programından yararlanan çiftçi vatandaşların yararlanabileceğinin altı çizildi. Yapılan destek ile birlikte yüzde 70 hibeli üre gübresi desteği için başvurular ve katılım payı ödemeleri detayları paylaşıldı.

1593018320-268457.jpg

3 - -7 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA BAŞVURU YAPIN!

İzmit Belediyesi ile birlikte sağlanan destek ödemesine dair İzmit Belediyesi Kırsal Hizmeler Müdürlüğü Hayvan Pazarı'nda yapılacağı açıklandı. Nusrat buğday tohumundan faydalanan çiftçi vatandaşlar ise üre gübresi alabilmek için 3 Nisan Pazartesi günü ile 7 Nisan Cuma günleri arasında Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Moderne Hayvan Pazarı'nın nüfus cüzdanı ve katılım payının ödenilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN