Çocuğuna cinsel istismarla suçlanıyordu! Ender Saraç hakim karşısında

Çocuğuna cinsel istismarla suçlanıyordu! Ender Saraç hakim karşısında

Doktor Ender Saraç hakkında 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla "çocuğun cinsel istismarı" suçundan 22,5 yıl hapis istemiyle dava açılmıştı. Hakim karşısına çıkan Saraç, "Ben hayatım boyunca çocuklara hizmet yaptım. Çocukların kılına zarar vermem. Çocuklarıma kesinlikle şiddet uygulamadım. Bir kere koktuğu için çocuğu zorla banyoya soktum. Bir defasında da oğlum vegan olduğu için vitaminsiz kalmasın diye ağzına zorla balık verdim." dedi.

Türkiye'nin yakından tanıdığı Dr. Ender Saraç, 13 yaşındaki oğluna ‘cinsel istismar’ uyguladığı iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Duruşmada savunma yapan tutuksuz yargılanan Saraç, "Kesinlikle ve kesinlikle bu suçu tümüyle reddediyorum. Bu önceden planlanmış bir tezgahtır ve komplodur. Benan Hanım avukatı Yücel Önder ile birlikte FETÖ ile bağlantısı olan Erk Acarer ve Muhammed Yakut ile birlikte beni çocuk tacizcisi ve istismarcısı olarak yayınlatıyor. Biz boşanma davasına Eylül ayında başladık. Aynı gece devlet düşmanı olan Muhammed Yakut’a ulaştırıyor. 9 yaşındaki kızım Çocuk İzlem Merkezi’nde (ÇİM) verdiği ifadesinde benim hiçbir zaman evde çıplak gezmediğimi ve cinsel istismar uygulamadığımı söylemiştir. Ben hayatım boyunca çocuklara hizmet yaptım. Çocukların kılına zarar vermem. Evde 24 saat tuvalet ve banyo dahil kamera var. Biz Benan Hanımla 3 yıldır ayrı yaşıyoruz. Ben üst katta kalıyorum. Evde 24 saat yatılı kalan bakıcı kadın var. Elde bir tane kanıt yok. Çocuklarıma kesinlikle şiddet uygulamadım. Bir kere koktuğu için çocuğu zorla banyoya soktum. Bir defasında da oğlum vegan olduğu için vitaminsiz kalmasın diye ağzına zorla balık verdim" dedi.

"EVLİLİĞİM BOYUNCA 2 KEZ BENAN HANIMDAN DAYAK YEDİM"

Savunmasına devam eden Saraç, "Ben 40 yıllık uzmanım. Bugüne kadar 200 bin hasta baktım. Bu olay çok ağrıma gitti. Bu olayı öğrendikten sonra 24 saat kustum. Evliliğim boyunca 2 kez Benan Hanım’dan dayak yedim. Beni öldürmeye teşebbüs etti ve boğmaya çalıştı. Tanınan bir insan olduğum için bir şey yapamadım. Benden çok yüksek miktarda para talep ettiler. Bunu kabul etmeyince bu olay ortaya çıktı. Zaten çocuğum ve annesi de taciz olayının yalan olduğunu beyan ediyor. Burada olduğum için çok üzgünüm. Benan hanım, devlet düşmanı Muhammed Yakut, Erk Acarer ve daha önce FETÖ’den yatmış olan Abdullah Başak ile avukatların bir çete olduğu ortaya çıktı. Benan Hanım da bu suçtan gözaltına alındı ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ben çocuklarımı 4 aydır görmüyorum ve çok özledim’’ dedi. Bu sırada sesi titreyen sanık Saraç su içtikten sonra savunmasına devam etti.

8729899.jpg

"ERKEK OLMANIN ÇOK CİDDİ DEZAVANTAJLARI YAŞADIM"

Çocuklarını korkutmasının imkansız olduğunu belirten Saraç, ‘’Çocuğu taciz ettiğime ilişkin görüntülerinin yapay zekayla oluşturulduğunu kanıtlıyoruz. Hasta ve raporlu çocuğu annesi bu tezgah için okula götürüyor da neden bugün getirmiyor? Çünkü amaç davayı uzatmak ve bana zarar vermek. Ben bu ülkede 30 yıldır tanınan bir doktorum, çok mağdurum ve erkek olmanın çok ciddi dezavantajları yaşadım. Maddi ve manevi olarak bu komplodan zarar gördüm. Kanun nasıl işliyor bilmiyorum ama acilen beraatımı istiyorum, hayatıma dönmek istiyorum’’ ifadelerini kullandı.

8729903.jpg

SONRAKİ CELSE DİNLENECEKLER

Ara kararını açıklayan mahkeme, mağdur M.S.’nin uzman eşliğinde adli görüşme odasında ifadesinin alınmasına, ayrıca rehber öğretmenlerin sonraki celse tanık olarak dinlenilmesine karar verdi. Heyet, müşteki Benan Saraç’ın da sonraki celse duruşmada hazır edilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN