Çocuk yaşlı sokaklara inip topladı! Dolu gibi ama erimiyor... Gökyüzünden ilginç bir cisim yağdı

Çocuk yaşlı sokaklara inip topladı! Dolu gibi ama erimiyor... Gökyüzünden ilginç bir cisim yağdı

Muş’ta etkili olan yağışlarla beraber bilinmeyen ve erimeyen cisimler de yağdı. Dolu gibi olmasına rağmen erimeyen cismi görenler ise çocuk yaşlı sokaklara inip topladı…

Muş’ta son günlerde etkili olan yağışlarla birlikte bir de bilinmeyen ve erimeyen cisimler de etkili oldu. Kızılağaç Belediyesi’nde görülen yağmur, kısa süre içinde doluya çevirdi. Fakat bu esnada dolunun arasına karışan ve yere düştüğünde erimeyen garip cisimlerin olduğu gözlemlendi.

musta-bilinmeyen-ve-erimeyen-cisimler-yagdi-1.jpg

“BUNUN İNCELENMESİNİ İSTİYORUZ”

Etkili olan yağışlardan sonra doluyla beraber tanımlayamadıkları cisimlerin de yağdığını söyleyen Nimet Tekin adlı vatandaş, “Geçen sabah kalktığımızda evin etrafında doluya benzer cisimleri gördük. Başta dolu sandık ancak dikkatli baktığımızda dolu olmadığını anladık. Çocuklarla beraber toplamaya başladık. Baktık yabancı bir cisim. Doluya benzer ama yabancı bir cisim. Bunun incelenmesini istiyoruz” dedi.

musta-bilinmeyen-ve-erimeyen-cisimler-yagdi.jpg

Muş’a plastik dolu yağdığını belirten Abdullah Tekin’se “Akşama doğru dolu yağışı etkili oldu. Ondan sonra doluya benzer cisimler bulduk. Bu cisimlerin doluya benzediğini, fakat doludan farklı olarak erimediğini tespit ettik” ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN