Çok kuvvetli geliyor! 10 il için uyarı yapıldı... Dışarı çıkmadan önce bir kez daha düşünün!

Çok kuvvetli geliyor! 10 il için uyarı yapıldı... Dışarı çıkmadan önce bir kez daha düşünün!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu açıklaması ile bu hafta ülke genelinde beklenen sağanak yağışları duyurdu. Eylül ayının gelmesiyle birlikte hava sıcaklıklarının düşmesi bekleniyor...

İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Orta Karadeniz, dahil olmak üzere 10 ilde kuvvetli yağış beklentisi bulunuyor. Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Bolu, Kastamonu, Sinop ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimleri özellikle risk altında!

KUVVETLİ YAĞIŞA KARŞI HAZIRLIKLI OLUN!

"Şemsiyelerinizi hazırlayın, kuvvetli geliyor!" uyarısında bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların yerel olarak kuvvetli olabileceğini, olumsuzluklara karşı dkkatli ve tedbirli olunmasını önerdi. Özellikle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar yaşanabileceğine dikkat çekildi.

2-002.jpg

MARMARA BÖLGESİ'NDE KUVVETLİ RÜZGAR BEKLENİYOR

Marmara Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava beklenirken, rüzgarın bölgenin batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 40-60 km/saat hızla esmesi tahmin ediliyor.

Bu uyarılar doğrultusunda vatandaşların tedbirli olması ve hava durumu güncellemelerini takip etmeleri öneriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN