Çöpte bulunmuştu: 'Friends'in senaryoları açık artırmaya çıkıyor

Çöpte bulunmuştu: 'Friends'in senaryoları açık artırmaya çıkıyor

Hanson Ross adlı müzayede evi, 'Friends' dizisine ait 1998'de Londra'da çöpe atılmış halde bulunan iki orijinal senaryonun satışa çıkarılacağını duyurdu. Senaryoları bulan Fountain Stüdyoları'nda çalışan kişi, "Senaryolara gerçek bir Friends hayranı sahip olmalı." dedi.

Tüm zamanların en iyi dizileri arasında gösterilen 'Friends'e ait iki orijinal senaryo 1998 yılında Londra'da Fountain Stüdyoları'nda bir çalışan tarafından çöpten bulundu. Fountain Stüdyoları'nda dizinin 'The One With Ross's Wedding' adlı bölümünün birinci ve ikinci kısımları çekildi.

friends.jpg

NTV'de yer alan habere göre, Hanson Ross adlı müzayede evi, 'Friends' dizisinin çöpten bulunan senaryolarının açık artırmaya çıkarılacağını duyurdu.

Senaryolar, Perry, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox ve Matt LeBlanc'in rol aldığı Friends dizisinin 4'üncü sezonuna ait.

friends2.jpg

'GERÇEK FRIENDS HAYRANI SAHİP OLMALI'

Senaryoları bulan kişi, "Onlarla ne yapacağımdan emin değildim, bu yüzden ofisimdeki çekmeceme koydum. Hangi oyuncuya ait olabileceklerini merak ettiğimi hatırlıyorum. Senaryolara gerçek bir Friends hayranı sahip olmalı." dedi.

friends3.jpg

600-800 STERLİNE SATILACAĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

12 Ocak'ta satışa çıkacak olan senaryoların ne kadara alıcı bulacağı merak konusu oldu. Senaryoların 600-800 sterline satılabileceği düşünülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN