Cumartesi öğleden sonra başlayacak! İstanbul ve Karadeniz tedbirini alsın… Kuvvetli fırtına uyarısı…

Cumartesi öğleden sonra başlayacak! İstanbul ve Karadeniz tedbirini alsın… Kuvvetli fırtına uyarısı…

Meteorolojiden kuvvetli fırtına uyarısı geldi! Karadeniz şeridinde ve İstanbul'da etkili olacak fırtınayı işaret etti. Cumartesi günü öğleden sonra başlayacak fırtına o tarihe kadar sürecek. İşte fırtınaya dair detaylar...

HABER: BURAK ÖZTOPRAK

Hafta sonu için fırtına uyarıları geldi. Meteoroloji kaynakları tarafından paylaşılan "Dikkat" başlıklı uyarının ardından İstanbul ve Karadeniz'de tedbirlerin alınması öneriliyor. Özellikle kıyı şeridinde etkili olacak fırtına cumartesi günü başlayacak.

KUVVETLİ FIRTINA BEKLENİYOR

Aralık ayının sonlarına doğru fırtına uyarısı yapıldı. Hava Forum tarafından paylaşılan uyarıda, İstanbul ve Karadeniz sahil şeridinde kuvvetli fırtına bekleniyor. Cumartesi günü öğleden sonra etkili olacak fırtınanın pazar gününe kadar sürmesi bekleniyor.

Karadeniz sahil şeridinde kuvvetli rüzgar yer yer 90 - 100 kilometre hıza ulaşacak. Rüzgarın kuvvetine göre deniz taşmaları da meydana gelebilir. Özellikle sahil kesimlerinde tedbirli olunması gerektiği paylaşıldı.

gb-wuhowcaaewca.jpg

AKOM'DAN UYARI GELDİ

23 Derece tarafından paylaşılanlara göre, İstanbul için AKOM'dan uyarı geldi. Rüzgarlı havanın etkili olacağını işaret eden AKOM, 23 Aralık (Cumartesi) akşamına dikkat çekti. Fırtına beklentisinin ardından tedbirlerin alınması gerektiğini paylaştı.

gb-z14ewkaawrz0.jpg

UÇAK SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Türk Hava Yolları tarafından, İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle planlanan 41 sefer iptal edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN