Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum bu kez seçim tarihini karıştırdı: Fark edince paylaşımı sildi

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum bu kez seçim tarihini karıştırdı: Fark edince paylaşımı sildi

Son günlerde sık sık gündeme gelen Cumhur İttifakı'nın İBB Başkanı Adayı Murat Kurum, bir kez daha dikkat çekici bir gafa imza attı. Kurum, bu sefer de seçim tarihini yanlış hatırladı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Kurum, seçim tarihi için "31 Nisan" ifadesini kullandı.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, seçim kampanyası boyunca yaptığı gaflarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Son olarak, Kurum'un seçim tarihini yanlış anımsaması gündeme oturdu. Daha önce Küçükçekmece ile Büyükçekme'yi karıştıran Kurum, bu sefer de seçim tarihini yanlış belirtti.

PAYLAŞIMI FARK EDİNCE HEMEN SİLDİ

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda seçim tarihi için '31 Nisan' ifadesini kullanan Kurum, hızlıca bu yanlışını fark edip paylaşımını sildi. Ancak, ekran görüntüsü kısa sürede sosyal medyada yayılarak gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN