Erdoğan ve yeni bakanlardan Anıtkabir'e ziyaret

Erdoğan ve yeni bakanlardan Anıtkabir'e ziyaret

Erdoğan ve yeni bakanlar Anıtkabir'i ziyaret etti. Erdoğan ve yeni kabine üyeleri Misak-ı Milli Kulesi'ne geçip Anıtkabir özel defterini imzaladı. Erdoğan 'şahlanış' vurgusu yaparak, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasını için süratle yola çıkıyoruz. Kabinemizle birlikte 85 milyona aşkla hizmet edeceğiz. Bizlere emanetiniz olan Cumhuriyetimizin 100. yılının heyacanını inşallah şahlanış dönemimizin başlangıç haline getireceğiz" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yeni kabine üyeleri bugün gerçekleştirilecek ilk toplantı öncesi Anıtkabir'i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Anıtkabir'de.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yeni kabine üyeleri Misak-ı Milli Kulesi'ne geçip Anıtkabir özel defterini imzaladı.

Erdoğan ve beraberindeki heyet saygı duruşunda bulunurken, İstiklal Marşı okundu.

kabines.jpg

'TÜRKİYE YÜZYILI' VURGUSU YAPILDI

Erdoğan Anıtkabir defterini okuyarak şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanlığı sisteminin 2. döneminde yeni kabine üyelerimizle birlikte huzurunuzdayız. Bugün Kabine'mizin ilk toplantımızı yaparak Türkiye Yüzyılı'nın inşasını için süratle yola çıkıyoruz. Kabinemizle birlikte 85 milyona aşkla hizmet edeceğiz. Bizlere emanetiniz olan Cumhuriyetimizin 100. yılının heyacanını inşallah şahlanış dönemimizin başlangıç haline getireceğiz"

edogd-001.jpg

BEŞTEPE'DE TOPLANTI YAPILACAK

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca haricinde yeni atanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve on beş bakan ilk kez Beştepe’deki toplantıya katılacak. Yeni dönemin ilk bakanlar toplantısında ekonomi ve terörle mücadele başta olmak üzere yeni yol haritasına dair görüşlerin paylaşılacağı belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Yüzyılı çerçevesinde Seçim beyannamesindeki vaatleri yeni bakanlar birlikte değerlendirecek. Bu kapsamda bir yol haritası ve takvimlendirilme planlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN