Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat duyurdu! Yarın hesaplara yatırılacak! Tam 60.000 TL...

Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat duyurdu! Yarın hesaplara yatırılacak! Tam 60.000 TL...

7. dönem toplu sözleşmesinin sonuçlanmasının ardından bir müjde daha geldi! Bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu! "Yarın hesaplara yatırılacak" dedi ve bombayı patlattı! Tam 60.000 TL tutarında...

Türkiye'nin 7. dönem toplu sözleşme süreci sona erdi. Ardından bir müjde daha geldi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat duyurulan ödeme, ülke genelinde büyük bir heyecan yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yarın itibariyle hesaplara yatırılacak" ifadesiyle müjdeyi verdi.

HEDEF 1 MİLYAR DOLAR

fdsfsd.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023-2024 Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Programı'nda yaptığı açıklamalarda sektöre dair önemli ekonomik verileri kamuoyuyla paylaştı. Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Su ürünleri ihracatında hedefimiz 1 milyar dolardı. Bunu başardık. Hedefimiz bu yıl bir rekor daha kırmaktır" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Günün bu saatinde sizleri Beykoz'da böyle birlik ve beraberlik içinde görmek beni gerçekten çok mutlu etti. 4,5 aylık hasret bugün sona eriyor. Balıkçılık sektörüne sağladığımız destekleri en iyi sizler biliyorsunuz."

ÖTV'SİZ YAKIT DESTEĞİ

fgddfg.jpg

"Maliyetlerini düşürmek için ÖTV'siz yakıt veriyoruz. Bugüne kadar 15,6 milyar lira ÖTV'siz yakıt desteğinde bulunduk. Anlaşmalı kurumlar aracılığıyla su ürünleri hizmeti sunan vatandaşlarımıza krediler veriyoruz. Bugüne kadar 313 milyon kıyı balıkçımıza ödeme yaptık. Depremzede vatandaşlarımızı kaderlerine terk etmedik. Deprem bölgesinde gelir kaybı yaşayan, balıkçılık yapan vatandaşlarımıza destek veriyoruz."

YARINDAN İTİBAREN 60.000 TL ÖDEME HESAPLARA YATACAK

dsadastre.jpg​​​​​​​

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeli haberi duyurarak, "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 lira ila 60 bin lira tutarında miktarı hesaplarına yatırıyoruz. Biz 3 tarafı denizlerle çevrili dünyanın en güzel ülkelerinden biriyiz. Deniz ve su ürünlerinde her yıl hedef büyüterek yolumuza devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN