Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere müjdeyi verdi! 2000 TL bayram ikramiyesi geliyor: O tarihleri bekleyin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere müjdeyi verdi! 2000 TL bayram ikramiyesi geliyor: O tarihleri bekleyin!

Türkiye seçime doğru giderken hükümet tarafından müjdeli haberler verilmeye devam ediliyor. Üniversite okuyan öğrenciler dikkat! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi verdi. 2.000 TL ikramiye geliyor. Şartlar ve başvuru tarihleri açıklandı. Öğrenciler yaşadı. O tarihte hesaplarınıza yatacak. İşte ayrıntılar haberimizde...

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi AK Parti'den flaş açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi duyurdu. Öğrenciler dikkat! 2.000 TL bayram ikramiyesi geliyor. Başvuru şartları tek tek açıklandı. O tarihte hesabınıza 2 bin TL yatıracakları. Peki başvuru şartları neler? Kimler bayram ikramiyelerinden yararlanabiliyor? İşte detaylar haberimizde...

jhhjjhhj-3.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ: GENÇLER BAYRAM EDECEK

Seçime kısa bir süre kala Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeli haberi duyurdu. Erdoğan, 'Seçime doğru yeni sürprizlerimiz olacak' diyerek müjdeyi verdi. Ekonomiyi destekleyebilmek için seçim yaklaşırken farklı sürprizlerin olacağını ifade eden Erdoğan, gençleri havaya uçuracak haberi paylaştı.

jhjhjh-16.jpg

Erdoğan, açıklamasında gençlere 2.000 TL bayram harçlığı verileceğini ifade etti. Peki üniversite öğrencileri 2000 TL Bayram harçlığını ne zaman alacak? Şartları ne olacak? Başvuru yapılacak mı?

ÖĞRENCİ BAYRAM HARÇLIĞI NE KADAR YATACAK?

Üniversite öğrencileri için hazırlanacak bu özel paket emekliler de olduğu gibi işleyecek. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde 1000'er TL toplamda 2000 TL bayram ikramiyesi hesaba yatacak. Şu an için 2000 TL rakamı konuşuluyor. Ancak netleşmiş bir süreç henüz paylaşılmadı. Konuyla ilgili önümüzdeki haftalarda yeni bir açıklama yapılması bekleniyor.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLARI NELER?

1000 TL Bayram harçlığı başvurusunu nasıl yapılır? sorusu araştırılmaya devam ediyor. Başvuru yapmak isteyen üniversite öğrencilerin en çok merak ettiği konu uygulamanın şartlarıydı. Ramazan Bayramı öncesinden sayılı günler kala emeklilere ödenecek olan zamlı ikramiye tutarından öğrenciler faydalanabilecek mi? kafaları karıştıran en önemli sorulardan biri de buydu. Şu an için başvuru sürecine dair net bir açıklama yapılmadı. Detayların önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanının bildirmesi ile kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

kjkjkjk-1.jpg

ÖĞRENCİ BAYRAM HARÇLIĞI HESAPLARA NE ZAMAN YATACAK?

Bu yıl Ramazan Bayramı ikramiyesi önümüzdeki hafta itibariyle hesaplara yatmaya başlanacak. Ramazan Bayramı öncesinde başlayan ödemeler TC kimlik numarasının son hanesine göre emeklilere yatırılıyor. Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak EYT ile emekli olanlar için de bayram ikramiyesi hesaplara yatırılacak. Üstelik uzun yılların ardından ilk kez 2000 TL olarak maaş hesabına aktarılacak. Henüz öğrencilerin ne zaman ödeme alacağı bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN