Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle şarkı söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da katıldığı bir dizi etkinlik sonrası gençlerle buluştu. Eline mikrofonu alıp söylenen şarkılara eşlik eden Erdoğan'ın performansı gençlerden tam not aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, ‘Uzun ince bir yoldayım’ türküsünü seslendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana ziyareti sonrası 81 ilden üniversite kazanan öğrencilerle gerçekleştirdiği Gençlerle Buluşma Programı'na katıldı.

Yeni Adana Müzesi’nde gerçekleşen programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eline mikrofon alarak gençlerle birlikte popüler şarkılara eşlik ettiği anlar kameralara yansıdı. Görüntülerin sonunda ise Erdoğan'ın mikrofonu bırakmasına rağmen hala şarkı söylüyor gözükmesi ise 'Erdoğan'a playback mi yapıldı?' sorularını gündeme getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN