Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Doğalgaz faturalarını düşürecek hamle: Karadeniz gazı o tarihte verilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Doğalgaz faturalarını düşürecek hamle: Karadeniz gazı o tarihte verilecek!

Türkiye gündeminde yer alan Karadeniz gazına dair açıklamalar geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan gaz açıklaması ile birlikte 20 Nisan tarihi işaret edildi. Açıklaması ile birlikte deprem bölgesindeki konutları 1 yıl gib bir sürede bitirip hak sahiplerine teslim edeceğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

KARADENİZ GAZI ÇIKARILIYOR!

Ülkemizde sık sık yapılan gaz açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularına cevap verdi. Karadeniz gazı hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 Nisan 2023 tarihini işaret ederek planlamalar ve hesaplamaların yapıldığını açıkladı.

Deprem bölgesinde yer alan çalışmalara dair gelen sorulara ise çalışmaların süratle devam ettiğini ve bitirilerek hak sahiplerine verileceğini açıkladı. Bakanlık tarafından gelen çalışmalara da değinerek enkaz çalışmalarının kaldırıldığını ve etüt çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Ayriyeten TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin tarafından da Karadeniz gazına dair açıklama geldi. Mayıs ayı başı ile birlikte gazın tamamının sisteme verilemeye başlayacağını duyurdu.

0x0-1672042493383.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN O TARİHİ İŞARET ETTİ!

Planlamalar ve hesaplamaların 20 Nisan tarihine göre yapıldığını belirterek gazın çıkartıldığını duyurdu. Deprem bölgesinde yer alan vatandaşlarımızdan 1 yıl süre talep ettiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 11 vilayetin tamamında temel atma ve konut teslimleri için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Şehir hastanelerine dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı, Kılıdaroğlu'nun SSK'nın genel müdürü olduğu zamanlardaki rezaleti, rehin alma dönemlerini ve Savaş Ay'ın programında izlenen Kılıçdaroğlu'nn da genel müdür olduğu dönem ifadelerini kullandı.

Geçmiş zamanlardaki hastaneler ile şimdiki zamanın hastanelerini konuşan Cumhurbaşkanı eskiden her tarafın pislik, rezillik içerisinde olduğunu duyurdu.

617ov-1663670729-7348.webp

MAYIS AYI İLE GAZ VERİLECEK!

Karadeniz doğalgazına dair açıklamalarda bulunan TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin Filyos dikkat çeken detaylara değindi. Doğalgaz Tesisi'nden yaptığı açıklamalar ile birlikte bilgilerinden bahsetti. Mayıs ayı ile birlikte Karadeniz gazının verilmeye başlayacağını belirterek 2028 yılında ise 60 milyon metreküpe ulacaşklarını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN