Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan üçlü müjde! Devlet her ay hesaplara para yatıracak: 18 yaşını geçtikten sonra...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan üçlü müjde! Devlet her ay hesaplara para yatıracak: 18 yaşını geçtikten sonra...

EYT ve emekli maaşı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 3 proje müjdesi daha geldi. Çocuklar, yeni evlenecekler ve öğrenciler için çalışmalar yapıldığını açıklayan Erdoğan, haberi AK Parti grup toplantısında verdi. Öğrenciler bayram ikramiyesi, çocuklara fon ve evlenenlere çeyiz desteği...

Emekli maaşı ve EYT düzenlemesinden sonra bir müjdede gençlere geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çocuklar için yatırım fonu oluşturulacağını açıkladı. Her ay 100 ila 200 lira çocukların hesabına yatacak. İşte detaylar.

erdogan.jpg

Seçime günlere kala hükümetten pek çok alanda düzenleme yapıldı. Başta EYT düzenlemesi yasallaşırken, yaş akdi kaldırılıp milyonlarca vatandaş emekli olmuştu. Emekliler için de en düşün maaş 7 bin 500 lira olarak duyurulmuştu. Bunların yanı sıra çocuklar için de fon oluşturulacağı belirtildi.

para-sayma-yontemleri-ofix-blog-8.jpg

ÇOCUKLARA HER AY FON SAĞLANACAK

Çocuklar doğduğu andan itibaren hesaplarına 100 ila 200 lira yatırılacak. Ebeveynler isterlerse hemen çekebilirler. Parayı çekmeyen aileler ise çocukları 18 yaşında kendileri toplu olarak kendilerine ayrılan fonu çekebilirler.

emeklimasi.jpg

ERDOĞAN'DAN 3 MÜJDELİ PROJE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjdeli haber 3 aşamadan oluşuyor. Öğrenciye bayram ikramiyesi, aile hesabı ve vatandaşlık fonu.

okulagidencocuk.jpg

YENİ EVLENECEK ÇİFTLERE 250 TL DESTEK

Aile hesabı ile yeni evlenecek olan çiftlere çeyiz ve harcamaları için bankalardan düşük faizli kredi sunulacak. Kredi tutarı 250 bin TL. kredi 2-3yıl sonra ödenmeye başlanacak.

u.jpg

ÖĞRENCİLERE BAYRAM 1000 TL BAYRAM İKRAMİYESİ

Öğrencilere bayram ikramiyesi ise emeklilere her bayram yapılan ikramiye uygulanacak. Bu tutarın 1000 TL olması öngörülüyor. Vatandaşlık fonu ise doğan çocuk 18 yaşına gelen kadar hesabına 100 ila 100 lira para aktarılacak.

Hayat geçirilecek projeleri sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 proje için çalışmaların devam ettiğini aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN