Cumhurbaşkanı müjdelemişti! 350 Bin TL faizsiz kredi başvuruları başladı: 36 ay vadeyle ödenecek

Cumhurbaşkanı müjdelemişti! 350 Bin TL faizsiz kredi başvuruları başladı: 36 ay vadeyle ödenecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelemişti! Acil nakit ihtiyaçlarına sıfır faizle cevap geldi! 350 Bin TL faizsiz kredi başvuruları başladı! Ödeme kolaylığıyla en cazip kredi! 36 ay vadeyle ödenecek...

Artan kredi faiz oranları işletmeler ve girişimciler için finansman konusunda zorluklar yaratıyor. Tüm bu zorlukların arasında Halkbank’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla sunduğu faizsiz kredi fırsatı ilaç gibi geliyor.

YÜZDE SIFIR FAİZ

halkbank-tan-kusku-uyandiran-hisse-geri-alim-hamlesi-1066010-5.jpg

Yüzde sıfır faizli ve ilk yıl geri ödemesiz olarak sunulan bu finansman desteği, ihtiyaç sahiplerine büyük bir avantaj sağlıyor. 350 bin TL'ye kadar olan bu kredi imkanı, işletmelerin rahat bir şekilde büyümesine olanak tanıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI

tl-asgari-ucretli-calisanlar-dikkat-sgk-33387-tl-toplu-para-odemesi-yapiyor-pttye-giderek-paranizi-alin-pwe6.webp

Halkbank'ın sunduğu bu özel kredi kampanyasından, yeni iş yeri kurmak isteyenler veya işlerini genişletmek isteyen kişiler bu kredi imkanından faydalanabilirler. Ayrıca, KOSGEB iş birliğiyle KOBİ'lere yönelik özel bir kredi fırsatı da bulunuyor. Bu çerçevede, yeni iş yeri açmak isteyenlere faizsiz 300 bin TL kredi verilirken, ayrıca 50 bin TL'lik genel teçhizat giderleri için de kredi imkanı sunuluyor.

BAŞVURU DETAYLARI

Halkbank, faizsiz 36 ay vadeli 350 bin TL kredi fırsatı için başvuruların açıldığını duyurdu. Detaylı bilgilere ve başvuru sürecine KOSGEB ve Halkbank resmi web sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN