Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Sedef Kabaş açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Sedef Kabaş açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Sedef Kabaş'ın cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla tutuklanmasına ilişkin olarak "İfade özgürlüğünün sınırları her ne kadar geniş olsa da hakaret bu sınırlar içinde yer alamaz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal medya hesabından Sedef Kabaş'ın bir televizyon programında Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret içeren ifadeler kullanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Oktay, şu ifadeleri kullandı:

"Muhalefetin bir kez de olsa bizleri şaşırtmasını ve yanlışa 'yanlış' demesini beklerdik. İfade özgürlüğünün sınırları her ne kadar geniş olsa da hakaret bu sınırlar içinde yer alamaz, almamalıdır da. Bunun tüm çağdaş demokrasilerdeki karşılığı suçtur. Failleri de adalet önünde hesap vermelidir. Cumhurbaşkanımızı hedef alan hakaret dilini kınıyor ve reddediyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN