Soylu'dan, Kılıçdaroğlu ve Akşener'e 'Sedef Kabaş' tepkisi: Edepsizliği meşrulaştırdılar

Soylu'dan, Kılıçdaroğlu ve Akşener'e 'Sedef Kabaş' tepkisi: Edepsizliği meşrulaştırdılar

Bakan Soylu, Gazeteci Sedef Kabaş'ın 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla tutuklanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Akşener'e tepki göstererek "Kılıçdaroğlu da Akşener de edepsizliği meşrulaştırmayı seçtiler" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş'a destek veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi. Bakan Soylu muhalefet liderleri için "Kılıçdaroğlu da Akşener de edepsizliği meşrulaştırmayı seçtiler" dedi.

Soylu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Bu cümle gerekliydi: 'Yaptığı büyük hata, Sayın Cumhurbaşkanı'ndan derhal özür dilemeli…'' Devlet ve siyaset adabı bunu gerektirirdi. Ancak Kılıçdaroğlu da Akşener de edepsizliği meşrulaştırmayı seçtiler. Milletimiz, bu zilleti ayan beyan görüyor. Men dakka dukka" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN