Daha önce böyle bir şey görmediniz! Yumurtadan 4 ayaklı civciv çıktı

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Çitli Mahallesi'nde, bir tavuğun kuluçkaya yatması sonucu ortaya çıkan olağanüstü bir doğum olayı yaşandı. 9 civcivden biri 4 ayaklı olarak çıktı. Olay cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

27 yaşındaki Kenan Az'ın bahçesindeki kümeste beslenen tavuklardan biri, yaklaşık 20 gün önce kuluçkaya yatmıştı. Yumurtadan çıkan 9 civciv arasında ise dikkat çeken bir fark ortaya çıktı.

Kamera görüntülerine yansıyan olayda, civcivlerden birinin normalin dışında 4 ayağının olduğu görüldü.

yeni-proje-2-003.jpg

Bu durum nedeniyle yürümekte güçlük çeken civciv, çiftlik sahibi Kenan Az'ı da şaşkına çevirdi. Az, yaşadığı şoku "4 bacağı var. Yüce Rabbim neler yaratıyor" sözleriyle ifade etti.

yeni-proje-3-001.jpg

Olayın ardından çiftlik sahibi Kenan Az, 4 ayaklı civcivi cep telefonu kamerasıyla görüntüleyerek ilginç doğum olayını belgeledi. İnegöl'ün Çitli Mahallesi'nde yaşanan bu sıra dışı doğum, çevredeki vatandaşlar arasında da merak ve şaşkınlık yarattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir