Dans videosuyla gündem olan Cem Saygı: Ölüm tehditleri aldım

Dans videosuyla gündem olan Cem Saygı: Ölüm tehditleri aldım

Dans videosuyla gündeme gelen Memleket Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Cem Saygı, adaylıktan çekildiğini açıkladı. "Bizzat Memleket Partisi ve Sn. Muharrem İnce tarafından milletvekilliği adaylığından çekilmeye zorlandım." diyen Saygı'nın istifa etmesi için kendisine 5 bin lira para teklif edildiğini belirtti. Öte yandan, ölüm tehditleri aldığını söyleyen Saygı, sosyal medya hesabından "Gençlerin önünü böyle mi açıyorsunuz?" paylaşımı yaptı.

Dans videosuyla gündem olan Memleket Partisi Zonguldak milletvekili adayı Cem Saygı, adaylıktan çekildi. Saygı, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında istifa süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bizzat Memleket Partisi ve Sn. Muharrem İnce tarafından milletvekilliği adaylığından çekilmeye zorlandım. Dün akşam ise genel merkez tarafından aranıp tehdit edildim. Evimin önüne transit araç ile gelip bana 5000₺ teklif ettiler ama direndim ta ki ölüm tehditleri alana kadar." dedi.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"

Saygı'nın paylaşımı şu şekilde:

"Son dönemde şahsım hakkında ortaya çıkan dans videosundan sonra bizzat Memleket Partisi ve Sn. Muharrem İnce tarafından milletvekilliği adaylığından çekilmeye zorlandım. Dün akşam ise genel merkez tarafından aranıp tehdit edildim. Evimin önüne transit araç ile gelip bana 5000₺ teklif ettiler ama direndim ta ki ölüm tehditleri alana kadar... Gençlerin önünü böyle mi açıyorsunuz? Bütün deliller elimde mevcut en kısa süre içerisinde sorumlular hakkında suç duyurusun bulunacağım.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN