Davutoğlu: Ankara’da hakimler var

Davutoğlu: Ankara’da hakimler var

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, YSK'nın Van kararının ardından "Ankara’da hakimler var. Bizler bugüne kadar doğrudan ya da dolaylı kayyum düzenine hep karşı çıktık. Bu süreçte canı yanan bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı seçilen Abdullah Zeydan'ın seçilme hakkının geri alınmış ve mazbatanın AK Partili Abdulahat Arvas'a verilmesine karar verilmişti. Tepkilerin ardından YSK, Van'daki düğümü çözdü ve mazbatanın Zeydan’a verilmesini kararlaştırdı. YSK'nın kararının ardından Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı.

Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle;

"Ankara’da hakimler var! YSK’nın Van Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçları ile ilgili aldığı demokratik kararı tebrik ediyorum. Alınan kararla belediye başkanlığı mazbatasının Sayın Abdullah Zeydan’a verilmesi, Vanlı hemşehrilerimizin seçmen iradesini yeniden kurtarmış ve tesis etmiştir. Bizler bugüne kadar doğrudan ya da dolaylı kayyum düzenine hep karşı çıktık. Bu süreçte canı yanan bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN